Tijhof Diervoeders

Tijhof diervoeders in Enter. De meest veelzijdige winkel in de wijde omgeving. Bij ons vindt u onder andere tuingereedschap, diervoeding, dierbenodigdheden en ruitersport. Maar ons assortiment is nog veel groter dus kom gezellig een keer kijken wat wij allemaal te bieden hebben.

Tijhof Diervoeders, gevestigd in het schilderachtige Enter, staat bekend als dé meest veelzijdige winkel in de wijde omgeving. Onze winkel is een ware schatkamer voor liefhebbers van tuinieren, huisdieren, en ruitersport. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent die op zoek is naar hoogwaardig tuingereedschap, een zorgzame huisdierouder die de beste voeding en benodigdheden voor je harige vriend zoekt, of een gepassioneerde ruiter die op zoek is naar topkwaliteit uitrusting en accessoires, bij ons ben je aan het juiste adres.

In onze uitgebreide winkel vind je een breed scala aan producten, variërend van premium diervoeding en gezonde snacks tot comfortabele manden, speelgoed en verzorgingsproducten voor je geliefde huisdieren. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment tuingereedschap en accessoires die je helpen om je tuin tot in de perfectie te onderhouden, of je nu een prachtige bloementuin wilt creëren of een moestuin wilt starten.

Of bekijk de website www.tijhofdiervoeders.nl/

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter