Het Enters Buurtvoetbalkampioenschap

Ga de strijd aan in dit 7x7 toernooi en win de felbegeerde titel “Voetbalbuurt van Enter”. Aansluitend vindt er een groot feest plaats op het parkeerterrein van sportpark de Werf.

De eerste wedstrijden zullen vanaf 12.00 uur gespeeld worden. Het inschrijfgeld bedraagt €30 per team, contant te betalen op 15 juni. De uiterste inschrijfdatum is 31 mei. Deelnemen kan vanaf 16 jaar. Inschrijven kan met een team van minimaal 7 buurtbewoners. Met buurtbewoner bedoelen we iemand die is ingeschreven op een adres in de desbetreffende buurt. Deelname aan dit toernooi is op eigen risico.

Meerdere teams per buurtvereniging inschrijven is mogelijk. De organisatie behoudt echter het recht om een 1e team van een andere buurt voor te laten gaan, dit om het mogelijk te maken dat zoveel mogelijk buurten mee kunnen doen.

Inschrijven kan via een mail naar svev@live.nl, geef hierbij door: • Naam van de buurt • Contactpersoon met telefoonnummer en e-mailadres • Namen spelers met leeftijd

Voor meer informatie kun je terecht bij: Stefan Wolves te bereiken op telefoonnummer 06-31975962 of stuur een mail naar: svev@live.nl

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

V.V. ENTER Vooruit

Adres
Sportlaan 2, 7468GA Enter
Telefoon
0547-381663
E-mail
Website
www.entervooruit.nl

Tip je vrienden

facebook twitter