Beatles avond

Muzikale avond in het teken van de Beatles, met o.a. een lezing van Arris Roordink, die ongelooflijk veel weet over The Beatles, live-muziek door een gelegenheidsformatie, sing a long m.m.v. Marion Paauwe, Gerda Jannink en Tom Meulman, aanbod van L.P.'s etc...

Wie kent ze niet? The Fab Four uit Liverpool. The Beatles hebben in hun tijd de wereld veroverd met hun muziek en hun wilde lokken. En nog steeds wordt de band aangewezen als meest invloedrijk op het gebied van popmuziek. In hun 10-jarig bestaan hebben ze grenzen overschreden, trends neergezet en andere artiesten richting gegeven voor de toekomst.

Docent popgeschiedenis aan het conservatorium in Enschede, Arris Roordink zal vertellen over de ontwikkeling van de band, beginnend bij hun eerste album en dan door tot het laatste. Hoe kwam hun muziek tot stand? Door wie werden ze beïnvloed? En hoe kan het dat ze 10 jaar lang over de hele wereld de hitparades domineren?

Een avond over The Beatles is natuurlijk niet af zonder dat waar het eigenlijk om draait: de muziek! Daarom is er een gelegenheidsformatie van lokale muzikanten die, samen met het publiek, de muziek van The Beatles tot leven brengt. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om boeken en platen te kopen. En....een Beatlesverzamelaar komt zijn ruime collectie aan bijzondere fan-artikelen tentoonstellen.

Kom ook luisteren, leren, meezingen en vooral genieten tijdens deze unieke avond over de grootste band allertijden: The Beatles!

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Toegangsprijs in voorverkoop: €8,00. Prijs is incl. kopje koffie of thee.

Locatie

Ontmoetingscentrum Wierden

Adres
Spoorstraat 7, 7641BJ Wierden
Telefoon
0546 571813
Telefoon
06-37355552
E-mail
Website
www.ontmoetingscentrumwierden.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter