Theatervoorstelling "Loet Moet" (Kindertheater icm nieuw kinderboek van Ruth Bakker)

Familievoorstelling van zangeres, actrice, poppenspeelster en theatermaakster Ruth Bakker. Na de voorstelling kun je het boek kopen en door Ruth laten signeren!

Ruth is met haar familietheatervoorstelling Loet Moet uitgeroepen tot Rabo Jonge Talentvolle Theatermaker. Zij is geboren en getogen in Almelo, waar ze al jong begon met zingen en acteren. Als docent in het (speciaal) onderwijs maakt ze veel gebruik van haar creatieve talenten en blijft ze zich daarnaast ontwikkelen als artiest.

In 2005 krijgt ze de kans om professionele lessen te volgen aan de Vocal & Dance Academy in Den Haag, waarop ze alles achterlaat en de kans met beide handen en voeten aangrijpt. Daarnaast volgt ze het opleidingstraject Poppenspel bij de Proeve in Amsterdam. Ruth studeert af richting muziektheater en schrijft haar eerste solovoorstelling Geluk, waarin ze laat zien dat ze niet alleen kan zingen en acteren, maar ook het pianospel en poppenspel beheerst. Ze krijgt lovende reacties. Naast de zelfgemaakte muziektheatervoorstellingen Prille Liefde en (V)LUCHT waarmee ze van 2010 tot 2012 in Nederland speelt, komt Ruth met haar eerste familietheatervoorstelling Loet Moet. Deze wordt met groot succes ontvangen en ze wint dan ook de Publieksprijs in Nederland en Vlaanderen en wordt als artistieke duizendpoot uitgeroepen tot Rabo Jonge Talentvolle Theatermaker.

Wanneer

Prijzen

  • € 3,50 Entreeprijs

Locatie

Reterink boek- en kantoorvakhandel

Adres
Stationsstraat 3a, 7641BV Wierden
Telefoon
0546 571383
E-mail
Website
www.reterink.com/

Tip je vrienden

facebook twitter