Roetgerink Mode en Schoenen

Bij Roetgerink Mode en Schoenen vind je honderden Nederlandse én internationale fashionmerken, op meer dan 6.500m² én in een webshop, altijd volgens de laatste modetrends. Maak jouw dagje shoppen compleet met een bezoek aan onze Brasserie R-1854, aan de overkant.

Wat je smaak ook is, hoe jong of oud je ook bent, iedereen slaagt bij Roetgerink. Ben je bezig met een zoektocht voor de perfecte outfit? Bij Roetgerink staan gespecialiseerde mode-adviseurs voor je klaar! Of je nou komt voor dagelijkse kleding, voor een feestelijke aangelegenheid of zakelijk: je kunt hier voor allemaal goed terecht. Ook als het nét niet helemaal perfect zit zoals jij graag wil, dan maken ze het in hun eigen atelier passend. Winkelen bij Roetgerink is dus een unieke beleving en uitstekende service! Met de komst van Brasserie R-1854 is de Modestraat van Twente, hét Modeplein van Twente geworden. De brasserie bouwt voort op de kernwaarden van Roetgerink: eerlijke producten, de beste service, voor elk moment van de dag. Een bezoek aan Brasserie R-1854 maakt een dagje modeshoppen bij Roetgerink compleet!

Mode en schoenen voor dames, heren en kinderen! Gezellig en veilig shoppen!

Mode voor iedere vrouw, met ieder figuur, van iedere leeftijd en altijd in een stijl die bij u past. Op onze damesafdeling vindt u prachtige collecties van merken als YAYA, Studio Anneloes, Gerry Weber, Anna van Toor, Zerres, Reset en Joseph Ribkoff.

Op zoek naar het nieuwste van het nieuwste? In onze trendy R-base gaan dames en heren op ontdekkingsreis in de wereld van fashion. Hier vind je topmerken als Calvin Klein Jeans, G-Star, NIKKIE, Levi's, Denham, PME Legend, Tommy Jeans en Scotch & Soda.

Van moderne, casual kleding tot aan business kostuums en trouwpakken. Wij bieden u herenmode in elke stijl, voor elke gelegenheid. Op onze herenafdeling vindt u brede collecties van topmerken als Carl Gross, State of Art, Tommy Hilfiger, N.Z.A, Gardeur en Meyer.

Op onze gezellige kinderafdeling shoppen kinderen, jongens en meisjes, van baby tot tiener, de hipste kleding en schoenen van topmerken als Cars, Vingino, Name It, Tommy Hilfiger en Z8. Uitgewinkeld? Kijk een film in onze kidsbios!

In onze trendy schoenenwinkel vindt u dames- en herenschoenen van topmerken als Floris van Bommel, Giorgio, Nubikk, Gabor, Paul Green en Via Vai. Kom gezellig langs en pas op uw gemak de nieuwste schoenmode.

Onze eigen brasserie, Brasserie R-1854, staat voor: gezelligheid, de beste service, eerlijke, verse producten en ambachtelijk bereide gerechten, voor elk moment van de dag. Brasserie R-1854 maakt een dag shoppen bij Roetgerink compleet!

Bij een aangename winkelbeleving hoort ook een uitstekende klantenservice. Voor het ruilen of retourneren van uw aankopen en met vragen, klachten of tips kunt u terecht bij onze gastvrije klantenservice.

In onze gezellige Koffiekökk'n schenken wij u graag een heerlijk, gratis kopje koffie of thee in. Voor de kinderen staat een glaasje ranja klaar. Kom lekker tot rust en geniet van uw drankje en de huiselijke sfeer.

Of bekijk de website www.roetgerink.nl/

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 21:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten

Er worden meerdere keren per jaar KOOPZONDAGEN georganiseerd. Check de website voor de data.


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Drempelvrij
  • Er is een trap aanwezig
  • Invalidenparkeerplaats
  • Invalidentoilet
  • Lift
  • Rolstoel beschikbaar
  • Rolstoeltoegankelijk
Winkelen
  • Koopzondag
  • Webwinkel
  • Winkelen
Wifi
  • Gratis Wifi

prijzen

gratis Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter