Agenda

U vindt hier een overzicht van alle aangemelde activiteiten. Wilt u uw evenement ook graag vermeld zien op onze website of in onze agenda's? Meld uw evenement dan bij ons aan.

Hexelse Truck Tour

Vier colonnes van telkens ca. 30 vrachtwagens trekken door het Twentse Landschap en geven vele gehandicapten een onvergetelijke ervaring.

Tuinplanten verkoop voor SZOKOLYA , Hongarije

Aanvang
Locatie
Hervormde Kapel, Wierden

Behalve verkoop van planten, ook inbreng van oud papier. De opbrengst komt geheel ten goede aan projecten in Hongarije, zoals het kledingvervoer naar Szokolya en diverse andere dorpen, hulp aan ouderen, schoolbenodigdheden, opknappen van huizen etc.

3-D Boogschietwedstrijd

Aanvang
Locatie
Recreatiepark Het Lageveld, Wierden

Handboog schietvereniging Sagitta et Arcus uit Nijverdal houdt op zaterdag 21 april haar achtste 3D-ronde op Recreatiepark Het Lageveld te Wierden. Meer informatie is ook te vinden op de site van Sagitta et Arcus en boogwereld.nl.

Lente-expositie Galerie Tolg'Art

Kleurvolle taferelen.... verfijnd versus romantisch!

Aanvang
Locatie
Galerie Tolg`Art, Wierden

Expositie van schilderijen van Joke Plomp en Leo van der Vlist en keramische potten van Leo Broos. Vernissage: zaterdag 31 maart 14:00 uur.

Open Dag Golfclub de Koepel

“Together 4 KiKa”

Aanvang
Locatie
Golfclub De Koepel, Wierden

Golfclub de Koepel in Wierden wil in het lustrumjaar samen met Stichting KiKa iedereen die belangstelling heeft voor golf laten kennismaken met de sport én met stichting KiKa tijdens de Nationale Open Golfdag.

CRW: Wierdens Korenfestival

Aanvang
Locatie
RK Kerk Antonius Abt, Enter

Voor de 6e keer organiseert de Culturele Raad Wierden dit korenfestival. De deelnemende koren laten u, maar ook elkaar horen wat zij “muzikaal“ in huis hebben.

Opening Klompenmuseum ’t Sköpke

Aanvang
Locatie
Klompenmuseum Sköpke, Enter

Klompenmuseum ’t Sköpke is geheel opnieuw ingericht om het verhaal van Klompendorp Enter optimaal tot zijn recht te laten komen. Ook het winkeltje van Enters Erfgoed heeft een andere uitstraling gekregen om de bezoekers van het informatiepunt van TI Wierden- Enter zo goed mogelijk te bedienden. Nieuw is de kledingzolder “Van Onderbokse tot Skeulk”.

Reizen volgens Hannema

Aanvang
Locatie
Bibliotheek Wierden, Wierden

Beroepsreiziger Iris Hannema (32) vertelt over haar boek Reizen volgens Hannema, waarin zij echt Thuis komt.