Eropuit in het vernieuwde Reggedal

ChristenUnie Wierden-Enter organiseert een unieke wandeltocht van ca 3 km door het vernieuwde Reggedal.

Heeft u al gewandeld door het vernieuwde Reggedal even buiten Enter? Er is in afgelopen maanden hard gewerkt om de loop van de Regge te verleggen. Nieuwe natuur en wandelmogelijkheden zijn gecreƫerd om De Regge nog meer te beleven. In een samenwerking van Waterschap, Provincie, Gemeente en een aantal ondernemers krijgt ook dit deel langs de Regge een hele nieuwe uitstraling.

Veel inwoners weten dat de loop van de Regge aangepast wordt, maar weten niet precies hoe of waarom.
De tocht van ca. 3 km voert de wandelaars vanaf De Enterse Waarf langs de meanderende Regge en Twickelervaart, over de weidegrond naar Boerderij De Paswever. Zowel bij de Enterse Waarf als op de boerderij zal een presentatie worden gegeven over de natuurontwikkeling en de samenwerking met de landbouw in het Reggedal. Onder het genot van een kopje koffie/thee of soep wordt dit verder toegelicht.

Kids mee ! Ook aan de kinderen is gedacht. Deelnemende kinderen in de basisschool leeftijd krijgen een knapzakje met opdrachten die ze onderweg kunnen uitvoeren. En natuurlijk zit er ook wat lekkers in.

Deelname aan de wandeltocht is gratis en staat open voor iedereen. Aanmelden is wenselijk en kan per mail naar secretaris@wierden-enter.christenunie.nl, zodat we rekening kunnen houden met het aantal deelnemers.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Enterse Waarf

Adres
Werfstraat 19, 7468 GG Enter
Telefoon
06-51773357
E-mail
Website
www.entersezomp.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter