Open Dag Golfclub de Koepel

Golfclub de Koepel in Wierden wil in het lustrumjaar samen met Stichting KiKa iedereen die belangstelling heeft voor golf laten kennismaken met de sport én met stichting KiKa tijdens de Nationale Open Golfdag.

Voor mensen die willen kennismaken met de sport is er een clinic, waarbij het accent ligt op lange slagen, putten (de slag van de bal naar de hole vanaf de green) en chippen (een slag over kortere afstand met een korte vlucht en een lange doorrol). Kinderen kunnen zich uitleven op het opblaasbaar doel, waarbij ze zoveel mogelijk punten moeten verzamelen door een golfballetje door een van de gaten te slaan of chippen.

Daarnaast organiseert Stichting KiKa op zaterdag een hole-in-one wedstrijd voor jong en oud. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) organiseert op deze dag ook een grote loterij met mooie prijzen. Alle opbrengsten van de deelname aan de wedstrijd en de veiling komen ten goede aan KiKa. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. KiKa opent binnenkort Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Dit is het grootste kinderoncologisch centrum van Europa.

Familiesport

De organisatie van de Open Golfdag legt het accent tijdens deze dag op families. Golf is bij uitstek een sport die je samen kunt beoefenen, ongeacht leeftijd of speelsterkte. Wat golf nog eens extra leuk maakt is dat het meerdere spelvormen kent. Golfclub de Koepel biedt daarbij gezelligheid en gastvrijheid op één van de mooiste golfbanen in Twente. Belangrijk beginsel van Golfclub de Koepel is dat iedereen zich er welkom voelt; van beginnende tot gevorderde golfers, van jong tot oud.

Proeflidmaatschappen

Nieuwsgierig geworden? Wil je eens tijdens de Open Golfdag komen kijken? Dat kan. Je bent van harte welkom. Meld je deze dag tussen 12.00- 17.00 uur bij het secretariaat van Golfclub de Koepel en je krijgt van ons een kopje koffie en wij leggen jou alles uit over de golfsport en onze golfclub. Ben je zo enthousiast geworden tijdens de Open Golfdag en wil je ook verder kennismaken met de beginselen van golf? Ook dat kan. Voor een introductiebedrag van € 149,- mag je een maand lang gebruik maken van onze oefenfaciliteiten, krijg je twee oefenlessen (in groepsverband) van onze PGA-golfprofessional Garry Jack en mag je gratis gebruik maken van een golfset.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Golfclub De Koepel

Adres
Rijssensestraat 142a, 7642NN Wierden
Telefoon
0546-574070
Telefoon
0546-576150
E-mail
Website
www.golfclubdekoepel.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter